Aktiivicolliet ry:n fleecet tilattavissa!


Kuvassa naisten mallin fleecetakki, koko M
 


Fleecet:
Aktiivicolliet ry:n fleecet ovat korkealaatuisia, kaksipuolisesti harjattuja ja nyppyämättömiä US Basic -fleecetakkeja, joiden materiaali on 100-prosenttista polyesteria. Takkien selkämykseen on painettu Aktiivicolliet ry:n logo ja rintamuksessa vasemmalla puolella on Aktiivicolliet ry:n pikkulogo.

Fleecetakkeja on kahta mallia: naisten ladyfit-malli sekä ns. unisex-malli, joka on leikkaukseltaan sopiva sekä miehille että naisille. Naisten mallissa on vyötäröltä hieman kapeampi leikkaus. Unisex-malli on kauttaaltaan väljempi.

Koot:
Naisten malleissa koot S, M, L, XL
Unisex-malleissa koot S, M, L, XL, XXL (tilauksesta myös koko XXL)

Huomioithan, että naisten mallit ovat leikkaukseltaan kapeahkoja (koossa M vyötärönympärys n. 88 cm, lantionympärys n. 98 cm), unisex-mallit leikkaukseltaan leveämpiä ja "tasapaksuja".

Värit ja ulkonäkö:
Naisten malli on väriltään oranssi, kaulukset ovat mustat. Brodeeraukset ovat myös mustat.

Unisex-mallin väri on nimeltään Green Ash ("vihreä tuhka"). Väri on lähinnä murrettu sammaleenvihreä, ja kaulukset ovat tumman harmaat. Brodeeraukset ovat oranssit.

Hinnat:
Fleece-takin hinta on 40 € (sis.alv 23%).

Tilaukset:
Fleece-takit voit tilata sähköpostitse:
maarit(at)aktiivicolliet.net

Tilaukset toimitetaan joko postitse (tilaukseen lisätään postituskulut todellisten kulujen mukaan, n. 5-9 €/lähetys) tai ne voi noutaa sovitusti joko Maaritin luota Klaukkalasta tai useimmista Aktiivicolliet ry:n tapahtumista (ilmoitathan etukäteen, jos haluat noutaa fleecen tietystä tapahtumasta).

Maksuohjeet:
Tilatut tuotteet maksetaan Aktiivicolliet ry:n tilille:
Nordea 102930-349232. Käytäthän maksussa viitenumeroa 1274. Erillistä laskua tuotteista ei lähetetä, joten olethan ystävällinen ja maksat vastaanottamasi tuotteet mahdollisimman pian!Kuvassa naisten mallin fleecetakki, koko M

Kuvassa unisex-malli, koko XL

Kuvassa unisex-malli, koko XL
 

Kuvassa rintamuksessa oleva brodeeraus

Kuvassa selkään kirjailtu logo

 


Tilaa omasi pian!