Aktiivicolliet ry:n vuosikokous

ja menestyneiden koirakoiden palkitseminen

22.3.2014 KlaukkalassaAktiivicolliet ry:n viides vuosikokous pidettiin aurinkoisena kevätpäivänä Klaukkalassa, jonne jälleen kerran oli kokoontunut 13 hengen "ydinjoukko". Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat, ja päätöksiä tehtiin sujuvasti ja yksimielisesti.

Merkittävimpiä kokouksessa tehtyjä päätöksiä:

-   Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
-   Hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 2013.
-   Esitettiin vuoden 2013 tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus.
-   Vahvistettiin vuoden 2013 tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallituksen jäsenille.
-   Toimintasuunnitelman käsittelyn yhteydessä käytiin keskustelua jäsenistölle tarjottavista aktiviteeteista. Toimintasuunnitelmassa on esitetty mm. kaikentasoisille koirille suunnatun temppupäivän järjestämistä Heini Sepän ohjauksessa. Tarkempaa tietoa temppupäivästä on tulossa nettisivuille lähiaikoina. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014 hyväksyttiin.
-   Jäsenmaksuksi vuodelle 2015 päätettiin seuraavat summat: varsinainen jäsen 18 €, perhejäsen 5 €, kannatusjäsen 50 €.
-   Hallituksen jäsenistä erovuoroisia olivat Johanna Ruottinen ja Pia Veikkolainen, jotka valittiin jatkamaan hallitustyöskentelyä myös seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi.
-   Valittiin yhdistyksen toiminnantarkastajaksi Tarja Martinpuro ja varatoiminnantarkastajaksi Taira Nurmi.


Menestyneiden koirakoiden palkitseminen

Aktiivicolliet ry haluaa ajoittain palkita erilaisissa harrastuslajeissa menestyneitä jäseniään ns. Menestyjät-palkinnoilla.
Tällä kertaa palkinnon saajia oli peräti viisi:

Paula Nupponen & Dani

Pia Savolainen & Alvin
Pia Veikkolainen & Martti
Malin Schönberg & Meeri
Maarit & Rilla

   
Paula   Pia S. Pia V.   Malin Rillan pytty

Paula Nupponen ja HK3 BH Ruffenuff Fokker Fellowship "Dani" saavuttivat vuonna 2013 koulutustunnukset HK2 ja HK3 ensimmäisistä kakkos- ja kolmosluokan hakukokeistaan. Aktiivicolliet ry toivottaa Paulalle ja Danille menestystä ykköstuloksien jahtaamiseen!

Pia Savolainen ja FI TVA TK4 BH Maple Yard Concord "Alvin" viimeistelivät tottelevaisuusvalion arvoon vaadittavat suoritukset. Aktiivicolliet ry onnittelee lämpimästi Piaa ja Alvinia hienosta saavutuksesta!

Pia Veikkolainen ja EK3 HK3 JK3 FI TVA TK4 BH AD Lumipilven Nippa Nappa "Martti" ovat taatusti palkintonsa ansainneet! Vuoden 2013 saavutuksina olivat kolmosluokan koularit etsintä- ja hakukokeista jo aiemmin hankitun jälkikokeen kolmosluokan koularin lisäksi. Kruununa viime vuoden saavutuksille olivat palveluskoirakokeiden SM-kisat, joissa Pia ja Martti osallistuivat etsintäkokeeseen sijoittuen hienosti kahdeksanneksi. Kiitos, Pia, collierodun profiilin kohottamisesta SM-tasolla!

Malin Schönberg ja BH Goldshimmer Proud Mary "Meeri" ovat viime vuonna saavuttaneet hälytysryhmäpätevyyden Suomen Pelastuskoiraliitto ry:n pelastuskoirakokeissa. Hälytysryhmäkelpoisuuteen vaadittavat kokeet olivat vuonna 2013 peruskoe (päivä- ja pimeäkokeet) sekä loppukoe (päivä- ja pimeäkokeet). Malin ja Meeri kuuluvatkin nykyisin yhdistyksensä hälytysryhmään. Aktiivicolliet onnittelee koirakkoa lämpimästi ja toivottaa menestystä tositoimissa!

Maarit Saarto ja JK1 HK1 BH Ruffenuff La Dolce Vita "Rilla" saivat komean pytyn hieman vähäisemmillä ansioilla (vain ykkösluokan pk-tuloksia). Palkinto olisi ollut taatusti ansaitumpi, mikäli se olisi myönnetty epäonnistuneiden pk-kokeiden lukumäärän perusteella (Rillalla 11 kpl kolmessa lajissa). Tässä tilastossa Rilla taitaa olla ykkössijalla... :-)

* * * * *

Vuosikokouksen päätyttyä paikallaolijat keskustelivat kahvittelun lomassa vilkkaasti mm. pelastuskoiratoiminnasta, peko-kokeiden suorittamisesta ja hälytysryhmätyöskentelystä. Malinille erityiskiitokset tämän harrastuslajin vaatimusten selventämisestä! Myös tulevat koejärjestelyt (BH- ja tokokokeet), koulutustilaisuudet sekä erityisesti keväällä järjestettävä temppupäivä olivat kiinnostava keskustelun aiheita. Temppupäivään liittyvät tarkemmat tiedot julkaistaan pikapuoliin Aktiivicolliet ry:n nettisivuilla.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille! Aktiivicolliet ry toivottaa jäsenistölleen aktiivista ja onnistunutta kisakautta!