Hakukoulutus

Hakupäivä pätevän kouluttajan johdolla

 
Aktiivinen pk-treenivuosi jatkuu vauhdikkaana hakukoulutuspäivänä, johon olemme iloksemme saaneet erittäin pätevän ja pidetyn kouluttajan!

Tule mukaan viettämään hakupäivää, jossa aloitteleva harrastaja pääsee tutustumaan hakutreenaamiseen kouluttajan johdolla ja edistyneemmät harrastajat saavat oppia ja vinkkejä osaavalta kouluttajaltamme sekä mahdollisuuden treenata vieraiden maalimiesten kanssa uusissa maastoissa.
 
Tervetuloa Aktiivicolliet ry:n järjestämään hakukoulutukseen, jossa tahti on kiivas, mutta tunnelma leppoisa!
 

Kouluttajaksi on lupautunut komeita tuloksia pk-lajeissa saavuttanut

Reija Nieminen

joka on tullut monelle palveluskoiraharrastajalle tutuksi belgianpaimenkoira malinoisinsa M-10 M-12 FI TVA FI KVA HK3 EK3 JK2 RH-FL B BH Eloketun Etiäisen kanssa kultamitalistina mm. palveluskoirien SM-kisoissa vuonna 2010 ja IPOR-haun SM-kokeessa vuonna 2012.

Reija on taitava ja kekseliäs kouluttaja, jonka koulutusohjaajan taidoista on usein kuultu lämpimiä kiitoksia. Reijan ohjeista on varmasti hyötyä niin aloitteleville koirakoille kuin jo kannuksensa hankkineille harrastajillekin.

Reijan ja Aran saavutuksista ja kuulumisista voi lukea lisää Reijan blogista.
 

Kuvassa Reija ja M-10 M-12 FI TVA FI KVA HK3 EK3 JK2 RH-FL B BH Eloketun Etiäinen "Ara"
(kuva: Teija Juntto / www.freewebs.com/reijaara)


Hakukoulutus järjestetään

lauantaina, syyskuun 7. päivä 2013

Hyvinkäällä
(n. 60 km Helsingistä, 130 km Tampereelta, 175 km Turusta)

Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille.

 

Hakukoulutukseen mahtuu 8 osallistujaa ja lisäksi 6 kuunteluoppilasta. Mukaan ovat tervetulleita myös muut kuin Aktiivicolliet ry:n jäsenet, mikäli paikat eivät täyty jäsenistä.


Osallistumismaksut:
  Aktiivicolliet ry:n jäsenet Muut
Hakukoulutus 20 € 30 €
Kuunteluoppilas

5 €

10 €

     

Ilmoittaudu hakupäivään sähköpostitse osoitteella pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net 26.8. - 2.9.2013 (toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!). Muiden kuin Aktiivicolliet ry:n jäsenten ilmoittautumiset 3.9. - 5.9.2013 yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä hieman omasta ja koirasi koulutustaustasta. Maksathan osallistumismaksun Aktiivicolliet ry:n tilille (Nordea 102930-349232) heti saatuasi vahvistusviestin leiripaikasta. Ole hyvä ja käytä maksussa viitenumeroa 1504.

 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen ja hauskaan koulutuspäivään! Kun varaat koko päivän treenaamiselle, tulee varmasti treenattua (ja vielä hyvässä seurassa :-) !). Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti!
 

Seuraavat tapahtumat >>