Omatoimileiri / pidennetty treeniviikonloppu

Jälki, haku, etsintäkoe, esineruutu, tottis...

 
 

Kaipaako koirasi intensiivitreenausta, ennestään tuntemattomia maalimiehiä, vieraan tekemiä jälkiä, uusia treenimaastoja, vieraita tottisesteitä? Kaipaatko itse kunnon treeniä "apuohjaajien" kommenteilla varustettuna, saunomista ja makkaranpaistoa, mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa?

Aktiivicolliet ry juhlistaa viidettä toimintavuottaan tarjoamalla jäsenilleen pitkän ilmaisviikonlopun Rotikon koiraleiripaikassa. Kyseessä on omatoimiperiaatteella toteutettava treenileiri, jossa jokainen voi muokata leiriohjelmansa omien tarpeidensa ja aikataulujensa mukaan. Etukäteen määrättyjä aikatauluja leirillä ei ole, vaan päiväohjelmat sovitaan paikan päällä päivittäin leiriläisten kesken. Tämän vuoksi on mahdollista suunnitella leiriohjelma myös siten, että voit halutessasi  treenata useampaa eri lajia tai vaihtoehtoisesti rakentaa kevyemmän ohjelman nautiskellen treenien ohessa leppoisista kesäpäivistä mukavassa seurassa.

Leirillä on mahdollisuus treenata niin tottelevaisuutta, hakua, jälkeä tai vaikkapa etsintäkokeen "pikkutemppuja". Kouluttajia leirillä ei ole, toiminta ryhmissä tapahtuu vuorovaikutusperiaatteella, ideoita ja ajatuksia osallistujien kesken jakaen ja tarvittaessa uudempia harrastajia kokeneempien toimesta opastaen.

Omatoimileiri järjestetään

kesäkuun 6. - 9. päivä 2013

Rotikon koiraleiripaikassa Haminassa
os. Rotikko 183, 49540 Metsäkylä
Huom! Navigaattoriin osoitteeksi Merkjärventie, Hamina.
(n. 150 km Helsingistä, 230 km Tampereelta, 100 km Lahdesta)
Kartta

 
Rotikossa on hauskaa!


Leiri kestää siis torstaista sunnuntaihin, ja Rotikkoon on mahdollista tulla jo keskiviikkoiltana.

Leirille voi osallistua haluamallaan aikataululla: koko pidennettyyn viikonloppuun, muutamaan tai vaikka vain yhteen päivään. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen osallistumisesi pituuden varsinkin yöpymisten osalta, jotta majoitustilojen riittävyys pystytään takaamaan.

Ruokailu leirillä tapahtuu omin eväin. Keittiöstä löytyvät jääkaapit leiriläisten ruokatarvikkeita varten. Ruoan valmistamiseen ovat käytettävissä liesi ja mikroaaltouuni, pihagrilliä tietenkään unohtamatta. Kahvit, teet, maidot ja mausteet, mm. sinapit ja ketsupit, hankitaan järjestäjän toimesta.

Iltaisin Rotikossa lämpiää sauna ja sen jälkeen on mukava istua grillikatoksessa iltapalaa grillaillen. Varaa siis tarvikkeet myös näitä varten, saunajuomia unohtamatta.

Majoitus tapahtuu 4-6 hengen huoneissa sekä 2 hengen pikkumökeissä. Alueelle voi majoittua myös teltalla tai asuntovaunulla. Huomioithan, että majoittuessasi tarvitset omat vuodevaatteet tai makuupussin sekä oman tyynyn.

Leiripaikka on Haminan Metsäkylässä sijaitseva Rotikko, jonka tarkempi esittely löytyy Rotikon omilta sivuilta.

Rotikon leiripaikka sijaitsee omassa rauhassaan metsien ja peltojen ympäröimänä. Päärakennus on vanha maalaistalo, jonka alakerrassa on keittiö ja tilava olohuone. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa on majoitustilat n. 10 hengelle. Pihapiirissä on neljä 1-2 hengen pikkumökkiä. Rakennuksen vieressä on erittäin tilava tottiskenttä, jossa on hyvä valikoima esteitä (harjoitus- ja kisaesteet). Maastot niin hakuun kuin jäljestykseenkin ovat niin ikään lähellä. Myös peltojälkien tekeminen on mahdollista pienin varauksin (lupa saatava peltojen omistajalta).
 

   
Rotikon päärakennus   Pihapiiriä, grillikatos   Tottiskenttää (kentällä matalat harjoitusesteet sekä normaalit korkeat kisaesteet)
 

Mukaan mahtuu noin 18 osallistujaa. Koirat voivat majoittua huonetiloissa häkeissä tai vapaina asiasta erikseen sovittaessa kämppiksen kanssa.

5-vuotisen taipaleensa kunniaksi Aktiivicolliet ry tarjoaa leirin jäsenistölleen veloituksetta. Mikäli leiri ei täyty jäsenistä, ovat leirille tervetulleita muutkin kuin yhdistyksen jäsenet. Tällöin veloitamme yöpymisestä 15 € (perushinta, joka kattaa yöpymisen yhdeksi tai useammaksi yöksi).


Varaa paikkasi sähköpostitse osoitteella ruffenuff(at)nic.fi viimeistään 25.5.2013. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä yöpymistesi määrän ja ajankohdan.

Sähköpostitse voit halutessasi myös kysellä Anulta yllä olevan sähköpostiosoitteen kautta lisätietoja leirijärjestelyistä, käytännön asioista jne.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliselle ja hauskalle "omatoimileirille"! Kun varaat koko pitkän viikonlopun treenaamiselle, tulee todellakin treenattua (ja vieläpä hyvässä seurassa :-) !). Leirillä on toki mahdollisuus myös "ottaa rennommin", kaikki on itsestäsi kiinni. Ilmoittaudu heti, leiripaikat täyttyvät nopeasti!
 

Seuraavat tapahtumat >>