Aktiivicolliet ry:n pikkujoulut

 
 

Hakutreeneissä alkaa olla vilu, jälkeä ei pian voi tehdä lumen vuoksi, tottiskentällä esteiden edustat on tarkastettava jään varalta... Mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa?!

No, ainakin sitä, että yksi treeni- ja kisakausi alkaa lähestyä loppuaan, ja samalla lähestyvät jo perinteeksi muodostuneet Aktiivicolliet ry:n

pikkujoulujuhlat

joihin ovat tervetulleita kaikki Aktiivicolliet ry:n jäsenet.

Luvassa on lyhyitä ohjelmanumeroita, tietokilpailu, arpajaiset (tietenkin hyvien palkintojen kera), suolaista ja makeaa purtavaa, ajatustenvaihtoa samanhenkisten harrastajien kanssa sekä iloista mieltä ja lämmintä tunnelmaa!

Toivomme, että kukin osallistuja tuo tullessaan pienen, enintään 5 euron hintaisen koiralle sopivan joululahjan yhteiseen pukinkonttiin.

Tule mukaan viettämään rentoa iltapäivää ja osallistumaan iloisiin pikkujoulujuhliin! Pikkujoulujen yhteydessä on myös myynnissä Aktiivicolliet ry:n tuotteita (fleecet,
t-paidat), vaikkapa joululahjoiksi...*vink*


 

 

 

                                                         Tilaisuus järjestetään

 
lauantaina, joulukuun 7. päivä 2013  klo 14

Klaukkalassa, Café Hugon tiloissa, os. Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala
Kartta
 

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu Aktiivicolliet ry:n jäsenille. Tarjoilun järjestämiseksi toivomme Sinun ilmoittavan osallistumisestasi viimeistään 3.12.2013 sähköpostitse osoitteella maarit(at)aktiivicolliet.net. Ilmoitathan viestissäsi, onko Sinulla mahdollisia ruoka-aineallergioita tai -rajoitteita!

 

Tervetuloa!

Mikäli et vielä ole Aktiivicolliet ry:n jäsen, voit liittyä Jäseneksi -sivun kautta.