Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
 

Aija ja JK3 TK2 BH Didaktic's Cuba Libre "Chili"
(kuva: Hollolan Tokotiimin kotisivut)
 

Kaikenikäisille ja -tasoisille koirille suunnatun syksyn tottispäivän kouluttajaksi on iloksemme lupautunut aktiivinen pk- ja tokoharrastaja

Aija Valli

joka on tullut monelle koiraurheilun harrastajalle tutuksi niin pidettynä kouluttajana kuin menestyksekkäänä kilpailijana nykyisten koiriensa, howawart FI TVA JK3 VK3 HK1 EK1 TK4 BH Gipstern Gildan ja nuoren kelpieuros JK3 TK2 BH Didaktic's Cuba Libren kanssa, jolla on oikeus kilpailla myös tokon EVL-luokassa.

Aija on taitava ja kekseliäs kouluttaja, jolla on paljon kokemusta erilaisista koirista ja jonka koulutusohjaajan taidoista on usein (viimeksi SCY ry:n ja Aktiivicolliet ry:n harrasteleirillä elokuussa) kuultu lämpimiä kiitoksia. Aijan ohjeista on varmasti hyötyä niin aloitteleville koirakoille kuin jo kannuksensa hankkineille harrastajillekin.
 

Tottelevaisuuspäivä järjestetään siten, että aamupäivän aikana treenataan osallistujien omien toiveiden mukaan, ja iltapäivällä otetaan uusintakierros saatuja oppeja soveltaen.

Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti Aktiivicolliet ry:n jäsenille: kaikentasoiset koirakot ovat tervetulleita saamaan asiantuntevaa opastusta ja kosolti hyviä vinkkejä tulevaa treenaamista ja kisaamista silmälläpitäen. Mikäli paikat eivät täyty yhdistyksen jäsenistä, ovat myös muut harrastajat tervetulleita.

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. hyppytekniikka, viettikestävyys kisasuorituksessa, motivoiminen ja palkitseminen jne.)

 

Koulutus järjestetään

sunnuntaina, syyskuun 29. päivä 2013  klo 10 - n. 17

Hyvinkäällä
, Hyvinkään Käyttökoirat ry:n "pikkukentällä"
(n. 55 km Helsingistä, n. 125 km Tampereelta, n. 175 km Turusta)
Kartta ja ajo-ohje

Koulutus tapahtuu ulkokentällä, joten pukeuduthan säänmukaisesti!
Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Muista varata mukaasi hyvät palkat koiralle (lelut ja/tai namit), vettä ja vesikuppi.
Keskellä päivää pidetään ruokatauko, jolloin voi halutessaan ruokailla läheisillä huoltoasemilla.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 20 €, muilta 30 €, kuunteluoppilailta 5 €. Koulutukseen voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteella maarit(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 22.9.2013 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1517.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja koulutukseen yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>