Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
 

Erja ja IP3 JK2 BH Wintergame O'Jack
(kuva: Tanja Lehto / kennel Eloisa)
 

Hämeen / Pirkanmaan syksyisen tottispäivän kouluttajaksi on iloksemme lupautunut aktiivinen pk-, toko- ja agi-harrastaja

Erja Juvakka

joka on harrastanut yllämainittuja lajeja 1990-luvulta lähtien belgianpaimenkoira groenendaeliensa kanssa. Erja on kilpaillut pk-puolella lähes kaikissa kansallisissa lajeissa (jälki, haku, viesti, etsintäkoe) sekä suojelussa erinomaisin tuloksin. Tunnetuimmat Erjan kisakoirista lienevät FI AVA JK3 HK2 EK1 TK2 PM-02 PM-03 PM-04 Agi SMj-00 SMj2-01 Wintergame Hat Trick ja FI KVA JK3 BH Picxie De Lescaut. Tällä hetkellä Erjan kisakavereina ovat mm. JK2 BH Scalloway's Waara, BH Eloisa Pikkuhukka ja BH Eloisa Ralli.

Lisää Erjan koirista ja kasvatustyöstä voi lukea kennel Eloisan nettisivuilta.

Erja on avarakatseinen ja kekseliäs kouluttaja, joka ei ole "jumiutunut" tiettyihin koulutusmetodeihin, vaan pyrkii aina löytämään koiran vahvuudet ja hyödyntämään niitä siten, että tekeminen on iloista, ja niin koiralla kuin ohjaajallakin on mukavaa.
 
Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti Aktiivicolliet ry:n jäsenille: kaikentasoiset koirakot ovat tervetulleita saamaan asiantuntevaa opastusta ja kosolti hyviä vinkkejä tulevaa treenaamista ja kisaamista silmälläpitäen. Mikäli paikat eivät täyty yhdistyksen jäsenistä, ovat myös muut harrastajat tervetulleita.

Koulutukseen mahtuu 10 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. hyppytekniikka, viettikestävyys kisasuorituksessa, motivoiminen ja palkitseminen jne.)

 

Koulutus järjestetään

lauantaina, marraskuun 2. päivä 2013  klo 10 - n. 17

Hämeenkyrössä
, Kyröskosken Käyttökoirat ry:n kentällä
(
os. Vaiviantie 300, 39200 Hämeenkyrö)
(n. 225 km Helsingistä, n. 40 km Tampereelta, n. 190 km Jyväskylästä)
Kartta

Koulutus tapahtuu ulkokentällä, joten pukeuduthan säänmukaisesti!
Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Muista varata mukaasi hyvät palkat koiralle (lelut ja/tai namit), vettä ja vesikuppi.

 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 20 €, muilta 30 €, kuunteluoppilailta 5 €. Koulutukseen voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteella minnamaria.saarinen(at)gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 25.10.2013 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 1520.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenipäivään! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja koulutukseen yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>