Luento- ja agilitykoulutuspäivä

     

Lotta Vuorela ja kelpie Plikka
(kuva: www.nauravakoira.net)


 

Aktiivicolliet ry järjestää kaikille koiran hyvinvoinnista ja erityisesti urheilukoiran fyysisestä kunnosta kiinnostuneille harrastajille kohdistetun luennon

Koiran fyysisen kunnon kehittäminen

jossa käydään läpi koiran fyysiseen kuntoon vaikuttavat tekijät liikunnan, erilaisten harjoitteiden ja kuntoa ylläpitävien käsittelyjen, mm. hieronnan näkökulmasta. Luento on oivallinen ohjenuora pennun ja nuoren koiran kunnon kehittämisessä erityisesti silloin, kun tähtäimessä ovat hyvää lihaskuntoa vaativat harrastuslajit. Luento antaa hyvät eväät myös jo ikääntyneemmän lemmikin fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Heti luennon jälkeen alkaa agilitykoulutus, jonka erityisaiheena on

Agilityohjaajien suunnanmuutosnopeuden kehittäminen

Agility on niin vauhdikas laji, että se tunnetusti vaatii sekä koiralta että ohjaajalta huomattavasti taitoa ja liikunnallisia avuja. Usein ohjaajan taitojen kehittäminen saattaa jäädä vähemmälle huomiolle keskityttäessä koiran osaamiseen ja motivaatioon. Kuitenkin onnistunut suoritus vaatii aina saumatonta yhteistyötä koiran ja ohjaajan välillä, ja niinpä tässä koulutustilaisuudessa keskitytään erityisesti ohjaajan kykyyn ohjata koiraansa suunnanmuutostilanteissa mahdollisimman tehokkaasti.


Luennoitsijana ja kouluttajana toimii harrastajien hyvin tuntema "agilityguru"

Lotta Vuorela

joka on saavuttanut australiankelpiensä FI AVA FI AVA-H Durante Didgeridoon, 'Plikan' kanssa mm. piirinmestaruuskultaa, agirodun joukkuekisan kultaa maksiluokassa, SM-sijoituksia ja paljon muuta. Agilitymeriittien lisäksi Lotta on tullut monelle koiraharrastajalle tutuksi hieronta- ja fysioterapeuttipalvelujen kautta. Koulutukseltaan Lotta on mm. liikunnanohjaaja ja urheiluhieroja. Lisää Lotasta ja hänen yrityksensä Nauravan Koiran palveluista voi lukea osoitteessa www.nauravakoira.net.

 

Luento ja koulutustilaisuus järjestetään 

sunnuntaina, maaliskuun 30. päivä 2014  klo 10 - n. 16

Koulutuspaikkana on Agilityareena Naurava Koira Riihimäellä,
osoite Hermannintie 12, 11170 Riihimäki
Hallifaktat ja ajo-ohje

 

Luennon kesto on noin 2 tuntia, jonka jälkeen alkaa koulutustilaisuus, kestoltaan n. 4 tuntia. Luennolle ei ole osallistujarajoituksia, mukaan ovat tervetulleita kaikki koiran hyvinvoinnista kiinnostuneet kuulijat. Agilitykoulutukseen mahtuu 20 osallistujaa (huomaathan, että ohjaajien koulutus tapahtuu ilman koiria!). Myös koulutustilaisuuteen on mahdollista tulla kuunteluoppilaaksi.

Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköpostitse 27.3.2014 mennessä osoitteella pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net. Kun saat vahvistuksen koulutuspaikasta, kerro sähköpostitse vielä lyhyesti harrastustaustastasi.

Osallistumismaksut:
 
  Luento Agilitykoulutus Luento + koulutus Kuunteluoppilas koulutuksessa
 Aktiivicolliet ry:n jäsenet 15 € 30 € 40 € 10 €
 Muut kuin jäsenet 20 € 40 € 55 €

Maksathan osallistumismaksun saatuasi tiedon paikasta, viimeistään 27.3.2014 Aktiivicolliet ry:n tilille FI05 1029 3000 3492 32 (NDEAFIHH). Käytä maksussa viitettä 1559.

Aktiivicolliet ry tarjoaa luennon jälkeen kahvia, teetä ja kahvipullat. Ota kuitenkin halutessasi mukaan omat eväät, varsinaista ruokailua ei päivän aikana ole. Koulutukseen tulijat tarvitsevat treenaamiseen sopivat sisäkengät.
 

Tervetuloa mukaan kiinnostavaan ja vauhdikkaaseen koulutustilaisuuteen!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>