Hakukoulutus

       Hakupäivä pätevän kouluttajan johdolla

 
Aktiivinen pk-treenivuosi jatkuu vauhdikkaana hakukoulutuspäivänä, johon olemme iloksemme saaneet erittäin pätevän ja pidetyn kouluttajan!

Tule mukaan viettämään hakupäivää, jossa aloitteleva harrastaja pääsee tutustumaan hakutreenaamiseen kouluttajan johdolla ja edistyneemmät harrastajat saavat oppia ja vinkkejä osaavalta kouluttajaltamme sekä mahdollisuuden treenata vieraiden maalimiesten kanssa uusissa maastoissa.
 
Tervetuloa Aktiivicolliet ry:n järjestämään hakukoulutukseen, jossa tahti on kiivas, mutta tunnelma leppoisa!
 

Kouluttajaksi on lupautunut komeita tuloksia kaikissa pk-lajeissa saavuttanut

Ulla Komppa

joka on harrastanut pk-lajeja menestyksellisesti jo kahden vuosikymmenen ajan useiden koiriensa kanssa. Tunnetuimpia näistä lienevät kahden lajin käyttövalio, tokossakin EVL-luokkaan yltänyt belgianpaimenkoira tervueren FI KVA JK3 EK3 HK2 FH1 Loviatan Osgilia, tervu FI KVA HK3 EK3 JK2 FH1 BH Willow Creek Draken sekä saksanpaimenkoira IP2 FH2 JK1 HK1 BH Russpelz Kirra. Tällä hetkellä Ullan harrastuskaverina on nuori saksanpaimenkoirapoika, josta taatusti kuullaan jatkossa lisää.

Ulla on taitava, kekseliäs ja todella suosittu kouluttaja, jonka koulutusohjaajan taidoista on usein kuultu lämpimiä kiitoksia. Ullan ohjeista on varmasti hyötyä lajiin kuin lajiin, niin aloitteleville koirakoille kuin jo kannuksensa hankkineille harrastajillekin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva:MäntsälänKoirakerho


Hakukoulutus järjestetään

lauantaina, kesäkuun 14. päivä 2014

Hyvinkään / Riihimäen alueella

Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille.

 

Hakukoulutukseen mahtuu 8 osallistujaa ja lisäksi kuunteluoppilaita. Mukaan ovat tervetulleita myös muut kuin Aktiivicolliet ry:n jäsenet, mikäli paikat eivät täyty jäsenistä.


Osallistumismaksut:
  Aktiivicolliet ry:n jäsenet Muut
Hakukoulutus 29 € 39 €
Kuunteluoppilas

5 €

10 €

     

Ilmoittaudu hakupäivään sähköpostitse osoitteella pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net 7.6.2014 mennessä (toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä hieman omasta ja koirasi koulutustaustasta. Maksathan osallistumismaksun Aktiivicolliet ry:n tilille (Nordea 102930-349232) heti saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Käytä maksussa viitenumeroa 1559.

 
Tervetuloa mukaan ammattitaitoisen kouluttajan vetämään hyödylliseen ja hauskaan koulutuspäivään! Kun varaat koko päivän treenaamiselle, tulee varmasti treenattua (ja vielä hyvässä seurassa :-) !). Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti!
 

Seuraavat tapahtumat >>