Aktiivicolliet ry:n pikkujoulut

 
 

Aika rientää, luntakin oli jo hetken verran ja pian kai lisää tulossa. Jälleen yksi treeni- ja kisakausi alkaa lähestyä loppuaan. Niin ikään lähestyy perinteeksi jo muodostunut Aktiivicolliet ry:n pikkujoulutapahtuma, jo kuudetta kertaa :-).

Toivotamme kaikki Aktiivicolliet ry:n jäsenet tervetulleiksi viettämään kanssamme vapaamuotoista

pikkujoulujuhlaa

pienen purtavan, lyhyiden ohjelmanumeroiden, arpajaisten ja iloisen mielen merkeissä. Ohjelmassa ajatustenvaihtoa samanhenkisten harrastajien kanssa sekä iloista mieltä ja lämmintä tunnelmaa!

Tule mukaan viettämään rentoa iltapäivää ja osallistumaan iloisiin pikkujoulujuhliin! Pikkujoulujen yhteydessä on myös myynnissä Aktiivicolliet ry:n tuotteita (fleecet, t-paidat, lippikset), vaikkapa joululahjoiksi...*vink*

Toivomme, että kukin osallistuja tuo tullessaan pienen, max. 5 euron hintaisen koiralle sopivan joululahjan yhteiseen pukinkonttiin.

 


 

 

                                                         Tilaisuus järjestetään

 
perjantaina, marraskuun 28. päivä 2014  klo 18

Klaukkalassa, Café Hugon tiloissa, os. Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala
Kartta
 

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu Aktiivicolliet ry:n jäsenille. Tarjoilun järjestämiseksi toivomme Sinun ilmoittavan osallistumisestasi viimeistään tiistaina 25.11.2014 sähköpostitse osoitteella aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net. Ilmoitathan viestissäsi, onko Sinulla mahdollisia ruoka-aineallergioita tai -rajoitteita!

 
Tule mukaan viettämään rentoa iltahetkeä ja osallistumaan iloisiin pikkujoulujuhliin!
 

Tervetuloa!

Mikäli et vielä ole Aktiivicolliet ry:n jäsen, voit liittyä Jäseneksi -sivun kautta.