Temppupäivä

      Tällä kertaa jotain ihan UUTTA!

 
Aktiivicolliet ry järjestää temppupäivän, johon ovat tervetulleita niin sohvachampioneiksi kuin käyttövalioiksikin tähtäävät koirakot ja kaikki siltä väliltä karvoihin katsomatta!

Temppuilu on oivallinen tapa aktivoida koiraa ihan omaksi (ja koiran) huviksi tai parantaa ohjaajan ja koiran yhteistoimintaa niin tokoa, agilitya, pk-lajeja, koiratanssia, rally-tokoa tai mitä tahansa lajia ajatellen. Ja tottahan temppuilu sopii vaikkapa omasta sirkusryhmästä haaveileville :-). Myös koirafrisbee kuuluu temppuvalikoimaan kaikille lajista kiinnostuneille
(lisätietoja koirafrisbeestä).
 

Kouluttajana temppupäivässä toimii tietenkin  "sirkustirehtöörinäkin" jo uraa luonut collieharrastaja, taiteilija

Heini Seppä

jonka moni on tullut tuntemaan sekä upeista maalauksista että aktiivisista valjakkoajo- ja tokoharrastuksista. Tokotuloksia Heini onkin saavuttanut useimmille koirilleen, joista tunnetuimpia lienevät bordercollie FI TVA BH Fancaros Adeline "Shira" (mm. 27 kpl EVL1-tuloksia, piirinmestaruuskultaa ja -hopeaa) sekä pitkäkarvainen collie FI TVA HK1 BH Saruskan Golden Empress "Pinja".

Heini on onnistunut opettamaan "sirkuskoirilleen" mitä uskomattomimpia temppuja, joista muutamia näytteitä voi katsoa seuraavista videoista:
- Temppuja 1
- Temppuja 2
- Temppuja 3
- Temppuja 4

      Kuva: Hugo Kekki, http://www.heiniseppa.fi/koulutus.htm


Temppupäivä järjestetään

lauantaina, kesäkuun 28. päivä 2014 klo 10 - n. 18

Heinin kotitilalla Mäntsälässä

Tarkempi osoite ilmoitetaan osallistujille.

 

Päivä aloitetaan Heinin taitavien koirien temppuesityksellä, josta voi saada ideoita koulutettaviksi asioiksi. Koulutusjaksojen välillä, n. klo 13, pidetään ruokailutauko (otathan omat eväät mukaasi!), jonka jälkeen koulutus jatkuu n. klo 18:aan saakka.

Temppupäivään voidaan liittää halukkaille n. klo 18:sta alkaen vapaamuotoinen illanvietto, johon Heini ystävällisesti on luvannut tarjota puitteet: iltaa voidaan istua huvimajassa grillaillen ja jutustellen ihmis- ja koiraystävien seurassa. Ota mukaasi omat grilliruoat ja juomat!

 

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä koiralta mitään taitoja, siis myös pennut ja nuoret koirat ovat tervetulleita! Koulutus tapahtuu pääsääntöisesti yhden koirakon osalta kerrallaan, joten koiran on odoteltava vuoroaan autossa tai häkissä. Häkit on mahdollista tarvittaessa siirtää viileään sisätilaan. Myös koulutus voidaan tarvittaessa järjestää sisätiloissa, mikäli esim. rankkasade sattuisi yllättämään.

 

Temppukoulutukseen mahtuu 10 koirakkoa ja lisäksi kuunteluoppilaita. Mukaan ovat tervetulleita myös muut kuin Aktiivicolliet ry:n jäsenet, mikäli paikat eivät täyty jäsenistä.


Osallistumismaksut:
  Aktiivicolliet ry:n jäsenet Muut
Temppukoulutus 30 € 37 €
Kuunteluoppilas

5 €

10 €

     

Ilmoittaudu hakupäivään sähköpostitse osoitteella aila-maija.kunnari(at)aktiivicolliet.net 23.6.2014 mennessä (toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä hieman koirastasi: rotu, ikä, kutsumanimi, mahdollinen harrastustausta. Maksathan osallistumismaksun Aktiivicolliet ry:n tilille (Nordea 102930-349232) heti saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Käytä maksussa viitenumeroa 123.

 
Ota mukaasi eväät päivän ruokailua varten sekä grillattavaa illanviettoon. Muista myös reppujakkara tai tuoli, juotavaa sekä itsellesi että koirallesi ja tietenkin koiralle maistuvat namut tai lelu palkaksi!
 
Tervetuloa mukaan luovan ja taitavan kouluttajan vetämään hyödylliseen ja hauskaan koulutuspäivään! Kun opetat koirallesi temppuilua, saatte molemmat hyvän mielen ja voitte hyödyntää opit muissakin harrastuksissa. Ilmoittaudu mukaan nopeasti, paikat täyttyvät aivan varmasti pian!
 

Seuraavat tapahtumat >>