Tottelevaisuuskoulutuspäivä

 
 

Tytti ja Samuli Juntto sekä M-11 FI KVA FI TVA VK3 TK4 BH Grilli
(kuva: kennel Särkivaaran kotisivut)
 

Aktiivicolliet ry järjestää syksyn tottispäivän, joka on suunnattu kaikille aktiivisille koirakoille aiempaan koulutustasoon katsomatta. Tottispäivän kouluttajaksi on iloksemme lupautunut aktiivinen pk- ja tokoharrastaja

Samuli Juntto

joka on puolisonsa Teijan eli "Tytin" kanssa tullut monelle koiraurheilun harrastajalle tutuksi niin pidettynä kouluttajana kuin menestyksekkäänä kilpailijana. Omat kasvatit, australianpaimenkoirat FI KVA FI TVA HK3 TK4 BH Särkivaaran Tuskim-pa ja M-11 FI KVA FI TVA VK3 TK4 BH Särkivaaran Tosi Mutkaton ovat Samulin ja Tytin nykyiset kisakaverit. Samulilla ja Tytillä on erittäin laaja kokemus lähes kaikista palveluskoiralajeista sekä tokosta. Lisätietoa kasvatustyöstä löytyy Särkivaaran kennelin sivuilta, ja tarkempaa kuvaus Sampan ja Tytin saavutuksista voi lukea myös Dogsports-uutissivustolta.

Samppa on taitava ja kekseliäs kouluttaja, jonka koulutusohjaajan taidoista on usein (viimeksi SCY ry:n ja Aktiivicolliet ry:n harrasteleirillä syksyllä 2013) kuultu lämpimiä kiitoksia. Sampan pitkästä kokemuksesta ja antoisista vinkeistä on varmasti hyötyä niin aloitteleville koirakoille kuin jo kannuksensa hankkineille harrastajillekin.

Tottelevaisuuspäivä järjestetään siten, että aamupäivän aikana treenataan osallistujien omien toiveiden mukaan, ja iltapäivällä otetaan uusintakierros saatuja oppeja soveltaen.

Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti Aktiivicolliet ry:n jäsenille: kaikentasoiset koirakot ovat tervetulleita saamaan asiantuntevaa opastusta ja kosolti hyviä neuvoja tulevaa treenaamista ja kisaamista silmälläpitäen. Mikäli paikat eivät täyty yhdistyksen jäsenistä, ovat myös muut harrastajat tervetulleita.

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa sekä lisäksi kuunteluoppilaita, joiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa voidaan ohjaajan toiveiden mukaan keskittyä kunkin koirakon mahdollisiin ongelmakohtiin tai yleisiin koulutuksellisiin asioihin (esim. hyppytekniikka, viettikestävyys kisasuorituksessa, motivoiminen ja palkitseminen jne.)

 

Koulutus järjestetään

lauantaina, syyskuun 27. päivä 2014  klo 10 - n. 17

Hyvinkäällä
, Hyvinkään Käyttökoirat ry:n "pikkukentällä"
(n. 55 km Helsingistä, n. 125 km Tampereelta, n. 175 km Turusta)
Kartta ja ajo-ohje

Koulutus tapahtuu ulkokentällä, joten pukeuduthan säänmukaisesti!
Ota mukaan reppujakkara ja tietysti normaalit treenivälineet ja -varusteet.
Muista varata mukaasi hyvät palkat koiralle (lelut ja/tai namit), vettä ja vesikuppi.
Keskellä päivää pidetään ruokatauko, jolloin voi halutessaan ruokailla läheisillä huoltoasemilla.
 
Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 20 €, muilta 28 €, kuunteluoppilailta 5 € / jäsen, 10 € / muut. Koulutukseen voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteella maarit(at)aktiivicolliet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu vasta saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille (Nordea 102930-349232) 22.9.2014 mennessä. Käytäthän maksussa viitettä 2012 0012.
 
Tervetuloa mukaan hyödylliseen treenitilaisuuteen! Täällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta akuutteihin ongelmiin, hyviä neuvoja koulutukseen yleisesti, vastauksia kysymyksiisi ja päteviä ohjeita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ilmoittaudu heti!
 
 

Seuraavat tapahtumat >>