Hakukoulutus

 
Hakukoulutus sopii kaikille lajista kiinnostuneille ja pidempään harrastaneille. Koulutuksessa käydään läpi SPKL:n hakukokeen vaatimukset ja jokainen koirakko saa yksilöllisen hakuharjoituksen maastossa.

Hakukouluttajana toimii
 

Anni Malkamäki

joka on kilpaillut sileäkarvaisen colliensa HK3 RH-FLA JK1 AD Goldlady's Ginger'n Spice kanssa. Annin monipuolisuudesta kertoo tulokset niin palveluskoira- kuin pelastuskoirapuolelta sekä tottelevaisuuskokeen ylimmässä luokassa kilpaileminen. Annilla on kasvamassa nuori sileäkarvainen collie Nuuskakairan Samma på Svenska tulevaisuuden kilpakentille ja -maastohin.


Hakukoulutus järjestetään

lauantaina, elokuun 8. päivä 2015

Oulussa Ii:n seudulla.

Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille.


Muista pukeutua säänmukaisesti ja ota mukaan tarvittavat treenivälineet ja -varusteet. Varaa mukaasi hyvät palkat koiralle, vettä ja vesikuppi. Koulutuspäivä toteutetaan koirakkokohtaisesti joten varaudu siihen että koiralla on turvallinen odotuspaikka (auto/häkki) huomioiden myös mahdollinen aurinkoinen sää.


Kuva:

 

Koirakkoja mahtuu mukaan 8-10 osallistuvien koirakoiden osaamistasosta riippuen. Ilmoittautumiset 27.7. alkaen sähköpostitse osoitteeseenanni.malkamaki(at)gmail.com otsikolla hakupäivä. Kerro, oletteko harrastaneet aiemmin ja minkä verran hakua ja millainen koirasi on harjoituksissa, sekä oletko Aktiivicollieiden jäsen. Hinta koirakkoa kohden 15 euroa (jäsenet)/20e (ei-jäsenet). Saat tilinumeron ilmoittautumisen jälkeen jos mahduit mukaan koulutuspäivään.

Varaa mukaan omat eväät - osallistujien halutessa voidaan myös pitää ruokatauko läheisellä huoltamolla.

 

Seuraavat tapahtumat >>