Hakukoulutuspäivä

 

lauantaina, lokakuun 3. päivä 2015 klo 10 alkaen

Uudessakaupungissa.

Tarkempi paikka ajo-ohjeineen ilmoitetaan osallistujille erikseen.


Hakukoulutuspäivä on ensisijaisesti tarkoitettu aloitteleville koirakoille. Kouluttajina toimivat Päivi Vuori ja Päivi Viirros.
 

Päivi Vuori on kouluttanut sileäkarvaisia collieitaan monipuolisesti palvelus- ja pelastuskoiraharrastukseen. Hän on kilpaillut palveluskoirien hakukokeissa FIN KVA HK3 BH Sharleis Brainy Billin kanssa. Aikaisemmin Päivi ja hänen BH Baubon's Tiger Lily toimivat koirakkona pelastuskoirien hälytysryhmässä. JK3 BH Sharleis Mighty Mandyn kanssa Päivi osallistui myös palveluskoirien jälkikokeisiin.


Päivi Vuori & FIN KVA HK3 BH Sharleis Brainy Bill
Kuva: Marja-Liisa Ylitalo-Airo/Päivi Vuori

Päivi Viirros on keskittynyt pelastuskoirapuolelle, josta saavutuksena Suomen mestaruus koiralla HK2 PEHA PERA-A RH-FLB M-05 Starlight. Päivi ja Starlight edustivat Suomea vuoden 2005 pelastuskoirien MM-kilpailuissa. Päivi on kilpaillut myös palveluskoirapuolella Starlightin sekä tämän pojan HK1 Snowpaw Captain Marvelin kanssa. Nykyisin hänellä on harrastuskumppaneina saksanpaimenkoiria.


Päivi Viirros & HK1 Snowpaw Captain Marvel colliemestaruuksissa 2010
Kuva: Minna Saarinen

 

Koulutuksessa käydään läpi palveluskoirien hakukokeen ja haun harjoittelun perusasioita. Lisäksi tehdään käytännön treenejä koirien kanssa. Tavoitteena on, että jokainen koira ehtii tehdä kaksi maastosuoritusta. Kannattaa siis varautua siihen, että koulutus kestää koko päivän!

Muista pukeutua säänmukaisesti ja ota mukaan tarvittavat treenivälineet ja -varusteet. Varaa mukaasi hyvät palkat koiralle, vettä ja vesikuppi. Koulutuspäivä toteutetaan koirakkokohtaisesti joten varaudu siihen että koiralla on turvallinen odotuspaikka.

Mukaan mahtuu 6 koiraa. Koulutus järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 3. Ilmoittaudu viimeistään 25.9. Päivi Vuorelle sähköpostitse osoitteeseen pamavu(at)gmail.com. Osallistumismaksu 10 euroa / koira maksetaan Aktiivicolliet ry:n tilille FI05 1029 3000 3492 32 viitteellä 11044 heti kun vahvistusviesti paikasta on tullut.

 

Seuraavat tapahtumat >>