Jälkikoulutus


 
Aktiivicolliet ry järjestää pk-jäljestä kiinnostuneille jälkikoulutusta, johon ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin jo hieman pidemmälle ehtineet. Koulutuksessa käydään läpi SPKL:n jälkikokeen vaatimukset, ja jokainen koirakko saa yksilöllistä ohjausta ja neuvoja harrastuksen jatkamiseen.

Jälkikouluttajana toimii
 

Minna Saarinen

joka on kilpaillut jäljellä sileäkarvaisten collieiden "Vilin" (JK3 BH FI MVA Walensian Maitre) sekä lainakoira  "Viggon" (JK1 BH C.I.B POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA NO MVA EE MVA BY MVA LV JMVA EE JMVA LVJV-10 BYV-11 DKV-11 PMV-14 SEV-14 Timonan Viking Viggo) kanssa.

Jälkikoulutusta järjestetään kahtena päivänä siten, että jälkimmäiseen koulutuskertaan ovat etusijalla ne koirakot, jotka eivät osallistuneet ensimmäiseen koulutukseen.

Ensimmäinen jälkikoulutus järjestetään

torstaina, syyskuun 10. päivä 2015

Hämeenkyrössä.

Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille.

Toinen koulutuskerta järjestetään joko

torstaina, syyskuun 17. päivä 2015

tai vaihtoehtoisesti

lauantaina, syyskuun 19. päivä 2015.
  Minna ja Viggo
Minna ja BH Pandarellan Ofelia (Kuva: Minna Saarisen arkistot)

 

Yhdelle koulutuskerralle mahtuu n. 3 koirakkoa (jos toinen koulutuskerta pidetään lauantaina, mukaan mahtuu hieman useampi koirakko; Minna kertoo asiasta tarkemmin).

Ilmoittautumiset ensimmäiselle koulutuskerralle 9.9. mennessä sähköpostitse  osoitteeseen minnamaria.saarinen(at)gmail.com otsikolla 'Jälkikoulutus'. Kerro viestissä hieman omasta ja koirasi harrastustaustasta. Mainitse myös, oletko Aktiivicolliet ry:n jäsen.

Ilmoittautumiset toiselle koulutuskerralle 16.9. mennessä sähköpostitse  osoitteeseen minnamaria.saarinen(at)gmail.com otsikolla 'Jälkikoulutus'. Kerro vastaavasti viestissä hieman omasta ja koirasi harrastustaustasta. Mainitse myös, oletko Aktiivicolliet ry:n jäsen. Toiselle koulutuskerralle ovat etusijalla ne koirakot, jotka eivät osallistuneet ensimmäiseen koulutukseen.

Yhden koulutuskerran hinta koirakkoa kohden on 5 euroa (jäsenet) ja 10 euroa (muut kuin jäsenet). Saat tilinumeron ja maksuohjeet vastausviestissä ilmoittautumisen jälkeen.

Pukeudu säänmukaisesti ja varustaudu metsässä liikkumiseen soveltuvilla jalkineilla. Ota mukaan tarvittavat treenivälineet ja hyvät palkat koiralle (namit, lelu), vettä ja vesikuppi. Varaa tarvittaessa mukaan eväät ja juotavaa myös itsellesi. Huomioithan, että koulutus kestää joitakin tunteja, ja koiran on odotettava suuri osa ajasta joko autossa tai häkissä.

Tervetuloa mukaan oppimaan jäljestyksen saloja! Minna on kokenut harrastaja ja kouluttaja, jolta saat ohjeita ja vinkkejä jatkoa varten.

 

Seuraavat tapahtumat >>