Jälkipäivä

 
Aktiivicolliet ry järjestää jälkipäivän, joka on tarkoitettu kaikentasoisille koirakoille. Koulutuspäivä järjestetään maastossa keskittyen metsäjälkeen ja sen kouluttajana toimii
 

Tarja Martinpuro

joka on viime vuosina kilpaillut aktiivisesti bordercollieillaan FI KVA JK3 POHJ TVA EE TVA Tending Pathfinder "Padi" ja FI KVA JK3 POHJ TVA EE TVA Tending Outrunner "Nomi". Vuonna 2009 Tarja ja Padi voittivat SM-hopeaa pk-jälkikokeessa. Tarjalla on useita piirimestaruusmitaleita ja hän on edustanut Suomea NOM-kilpailuissa Padin kanssa. Tarja on ollut tuttu näky myös collieharrastajien piirissä pitkäkarvaisten collieurostensa FIN TVA Sultan "Suti" ja FIN TVA JK3 BH Pim Bulan Tomboy "Täpi" kanssa. Tarjalla on siis pitkä kokemus kouluttamisesta sekä TOKO- että pk-puolella.


Kuva:Kennel Tending


Jälkipäivä järjestetään

sunnuntaina, heinäkuun 5. päivä 2015

Hyvinkään ympäristössä.

Tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille.

 

Muista pukeutua säänmukaisesti ja ota mukaan tarvittavat treenivälineet ja -varusteet. Muista varata mukaasi hyvät palkat koiralle, vettä ja vesikuppi. Koulutuspäivä toteutetaan koirakkokohtaisesti joten varaudu siihen että koiralla on turvallinen odotuspaikka (auto/häkki) huomioiden myös mahdollinen aurinkoinen sää.

 

Koulutuspäivään mahtuu 6 koirakkoa, etusija yhdistyksen jäsenillä. Osallistumismaksu Aktiivicolliet ry:n jäseniltä 35 € ja muilta 45 €. Koulutukseen voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteella pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net 22.6. alkaen. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran koulutustasosta ja mainitse, onko sinulla toivomuksia koulutuksen painopisteistä oman koirasi osalta. Maksa osallistumismaksu heti saatuasi vahvistusviestin koulutuspaikasta yhdistyksen tilille (Nordea FI05 1029 3000 3492 32). Käytäthän maksussa viitettä 11028.

 

Seuraavat tapahtumat >>