Hakukoulutuspäivä

 

lauantaina, huhtikuun 30. päivä 2016

Läyliäisissä, Lopella

Tarkempi paikka ajo-ohjeineen ilmoitetaan osallistujille erikseen.


Kouluttajana toimii Mirva Vainio
 

Mirva on aktiivinen koiraharrastaja Porvoosta ja hän kilpailee tällä hetkellä tokossa, jäljellä ja etsintäkokeessa. Tällä kaudella on tavoitteena aloittaa kisaura myös hakukokeessa nykyisen kisakoiran, 3-vuotiaan bordercollieuroksen FI TVA EK3 JK2 BH For The Win Jackin, kanssa. Mirvan edesmenneet kisakaverit ovat olleet bordercollieuros FI KVA FI TVA EE TVA PPR1 HK3 JK3 EK3 BH EmenEm's Dino sekä pitkäkarvainen collienarttu FI KVA & TVA HK3 BH Ruffenuff Kalimba De Luna 'Cucu', jonka Mirva kertoo olleen koirista ensimmäinen ja opettavaisin.

"Suuria filosofioita koirankouluttamisesta en ole kehittänyt. Kunhan pitää kirkkaana mielessä, mitä koiraltaan haluaa ja millainen suoritus on sinun mielestäsi se hyvä suoritus, ollaan jo aika pitkällä. Mielestäni tärkeintä lajissa kuin lajissa on koiran ja ohjaajan välinen suhde. Ohjaajan tulee osata arvioida mikä sopii omalle koiralle ja ohjaajalle itselleen. Lisäksi, olennaista on lajiin soveltuva koira ja hyvä luotettava treeniryhmä. Siitä se sitten lähtee."


Mukaan mahtuu 7 koirakkoa, ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net 19.-24.4. (jäsenet) ja 25.-29.4. (muut). Osallistumismaksu 10 euroa (jäsenet) / 20 euroa (muut) maksetaan Aktiivicolliet ry:n tilille FI05 1029 3000 3492 32 viitteellä 11086 heti kun vahvistusviesti paikasta on tullut.

Muista pukeutua säänmukaisesti ja ota mukaan tarvittavat treenivälineet ja -varusteet. Varaa mukaasi hyvät palkat koiralle, vettä ja vesikuppi. Koulutuspäivä toteutetaan koirakkokohtaisesti joten varaudu siihen että koiralla on turvallinen odotuspaikka.


Mirva Vainio & FI TVA EK3 JK2 BH For The Win Jack

 

 

Seuraavat tapahtumat >>