PK-tottelevaisuuskoulutuspäivä

 

sunnuntaina, maaliskuun 6. päivä 2016 klo 14:30-19:30

Kuopiossa Koirakoulu ACE Oy:n lämpimässä hallissa


HUOM! Tukeakseen collieiden pk-harrastusta, Aktiivicolliet ry tarjoaa tätä koulutusta kaikille collieille yhdistyksen jäsenyydestä riippumatta edullisempaan hintaan! Käytä tilaisuus hyväksesi!Kouluttajana toimii Tanja Lehto.

Tanjan harrastuskavereina toimivat belgianpaimenkoirat FI KVA FI TVA FI AVA FI AVA-H JK3 TK2 BH Eloisa Persoona "Ansa", FI TVA FI AVA JK1 BH Eloisa Soturi "Bolt" ja Eloisa Uligaani. Pk-puolelta lajeina ovat jälki ja suojelu, lisäksi Tanja harrastaa TOKO:a ja agilityä. Tanja on kilpaillut SM-tasolla niin jäljellä, TOKO:ssa ja agilityssä, josta merkittävimpänä saavutuksena yksilökilpailun pronssi ja joukkuekilpailun mestaruus. Agilityssä Tanja ja Ansa ovat edustaneet Suomea belgianpaimenkoirien maailmanmestaruuskisoissa (FMBB) voittaen joukkuemestaruuden. Tanjalla on aiemmin ollut harrastuskavereina myös sileäkarvainen collie ja keskikokoinen snautseri.

Mukaan mahtuu 10 koiraa. Ilmoittautumiset Pia Veikkolaiselle sähköpostitse osoitteeseen pia.veikkolainen(at)aktiivicolliet.net 27.2. mennessä. Osallistumismaksu 32 euroa (jäsenet ja colliet) / 42 euroa (muut) maksetaan Aktiivicolliet ry:n tilille FI05 1029 3000 3492 32 viitteellä 11057 heti kun vahvistusviesti paikasta on tullut. Kuunteluoppilaat 10 euroa. Tarvittaessa omat eväät mukaan, jotka voit nauttia koulutuksen ohessa (ei erillistä ruokataukoa). Tutustuthan myös halliin ja sen käyttösääntöihin.


Tanja Lehto ja Ansa

 
 

Seuraavat tapahtumat >>