Tilaa itsellesi Aktiivicolliet ry:n monikäyttöiset ja kestävät treeniliivit!

Malli:

Aktiivicolliet ry:n koulutusliivit ovat kotimaiset käsityönä valmistetut, mikrokuitukankaiset ja lukuisilta käyttäjiltä kiitosta saaneet HT-koulutusliivit, joiden valmistaja on Piikkiössä toimiva T:mi HelsiTar. Malli on nk. V-koulutusliivi, jossa on vetoketjukiinnitys, D-lenkeillä varustetut kengurupussitaskut edessä ja takana, vetoketjulliset taskut edessä ylhäällä, vetoketjullinen povitasku ja kiristysnyörit vyötäröllä ja helmassa. Mikrokuitukangas on kestävä, mutta pehmeä ja päällä miellyttävä materiaali. Liivin vuori on kevyt verkkovuori, joka ei ole kuuma kesähelteilläkään.

Koot:
Liiveissä on runsas kokovalikoima, mutta mikäli vakiokoot eivät ole sopivia, saa liivin tilattua myös täysin yksilöllisillä mitoilla. Huomioi kokoa valitessasi, että liivin alle on hyvä mahtua tarvittaessa myös talvitakki. - Mittausohjeet -

Värit ja ulkonäkö:
Aktiivicolliet ry:n liivit ovat pääväriltään mustat. Elävyyttä väritykseen tuovat kirkkaan oranssit (ja hieman vakiomallia leveämmät) kanttaukset taskuissa ja V-leikkauksessa. Liivin selkäpuolelle brodeerataan Aktiivicolliet ry:n logo oranssilla värillä. Myös etupuolelle liivin rintaosaan saa halutessaan brodeerauksen, esim. oman nimen, koiran nimen, kennelnimen tms.

Lisävarusteet:
Liivin lisävarusteiksi saa halutessaan tilata

- liivin väritykseen sopivan namipussin, jonka voi kiinnittää liivissä olevaan D-lenkkiin
- tarranauhan patukkaa varten liivin vasemmalle olkapäälle
- 2-lukkoisen vetoketjun, joka siis aukeaa myös alhaalta ylös

Hinnat:
Treeniliivin hinta selkäbrodeerauksineen vaihtelee tilattavan määrän mukaan seuraavasti:
- tilaajia 1 - 4 kpl: hinta 72 €
- tilaajia 5 - 15 kpl: hinta 67 €
- tilaajia 16 - 25 kpl: hinta 64 €
- tilaajia 26 -> : hinta 62 €

Rintaan mahdollisesti tulevan brodeerauksen hinta on alkaen 2 € (hinta riippuu nimen pituudesta).

Mikäli liivi tilataan standardimitasta poikkeavalla selkämitalla (mitta niskasta vyötärökiristysnauhaan), on lisähinta 3 €. Kokonaan omilla mitoilla tilattavan liivin lisähinta on 5-7 € koosta riippuen.

Lisävarusteiden hinnat:
- namipussi 8 € (tilaajia 1 - 4 kpl) / 7 € (tilaajia 5 - 15 kpl) / 6 € (tilaajia 16 -> kpl)
- tarranauha olkapäälle 1 €
- 2-lukkoinen vetoketju 1 €

Toimitusaika:
Ensimmäinen yhteistilauksemme on lähtenyt toimittajalle kesällä 2009, ja tilauksia on sen jälkeen lähetetty aina, kun koossa on vähintään 5 tilaajaa. Jos haluat tilauksesi lähtevän toimittajalle heti, ilmoita siitä erikseen. Yksittäin tilatun treeniliivin hinta on 72 € (+ mahdolliset lisävarusteet ja rintabrodeeraus).

Toimitusaika on noin 4-5 viikkoa tilauksesta, vuodenajasta riippuen (kesäsesongin aikana mahdollisesti hieman pidempi, syys- ja talvikaudella hieman lyhyempi).

Tilaukset:
Tilauksesi voit joko lisätä Aktiivicolliet ry:n foorumilla olevaan tilausketjuun tai ilmoittaa sähköpostitse: maarit(at)aktiivicolliet.net. Mikäli haluat lisätietoja treeniliivistä, laita sähköpostia samaan osoitteeseen.

Maksuohjeet:
Treeniliivi maksetaan liivin saapumisen jälkeen Aktiivicolliet ry:n tilille (Nordea 102930-349232) viitenumerolla 1232. Ilmoitamme lopullisen hinnan sähköpostitse, kun olemme saaneet laskun liivin toimittajalta.


 


V-koulutusliivi
  


Malli namipussista