Aktiivicolliet ry:n t-paidat ja lippikset saatavilla!


Kuvassa Standard-mallin t-paita, koko XXL

T-paidat ja lippikset:
Aktiivicolliet ry:n t-paidat ovat korkealaatuisia ja kestäviä Fruit Of The Loom -paitoja, joiden materiaali on 100-prosenttista puuvillaa. Paitojen etuosaan on painettu Aktiivicolliet ry:n logo.

Aktiivicolliet ry:n lippikset ovat niin ikään puuvillaisia, tukevatekoisia ja tikatulla lipalla varustettuja lippiksiä, joihin on brodeerattu Aktiivicolliet ry:n logo.

Koot:
T-paitoja on kahta mallia: Ladyfit ja Standard. Ladyfit-paidoista saatavilla kokoja S, M, L ja XL. Standard-mallisten paitojen koot ovat S, M, L, XL, XXL. (Ladyfit-mallisten paitojen koot ovat hieman "tavallista" pienempiä, joten kannattaa tilata omaa kokoaan yhtä pykälää suurempi paita. Kts. kuvat.)

Lippikset ovat vakiokokoisia. Koko on säädettävissä takaa.


Värit ja ulkonäkö:
Sekä t-paitoja että lippiksiä on saatavana mustina ja oransseina. Mustissa tuotteissa logo on oranssi ja oransseissa tuotteissa logon väri on musta.

Hinnat:
T-paita 10 €
Lippis 15 €


Tilaukset:
T-paidat ja lippikset voit tilata sähköpostitse:
maarit(at)aktiivicolliet.net

Tilaukset toimitetaan joko postitse (tilaukseen lisätään postituskulut todellisten kulujen mukaan, n. 5-9 €/lähetys) tai ne voi noutaa sovitusti joko Maaritin luota Klaukkalasta tai useimmista Aktiivicolliet ry:n tapahtumista (ilmoitathan etukäteen, jos haluat noutaa tuotteita tietystä tapahtumasta).

Maksuohjeet:
Tilatut tuotteet maksetaan Aktiivicolliet ry:n tilille:
Nordea 102930-349232. Käytäthän maksussa viitenumeroa 1229. Erillistä laskua tuotteista ei lähetetä, joten olethan ystävällinen ja maksat vastaanottamasi tuotteet mahdollisimman pian!
 
Kuvassa Ladyfit-mallin t-paita, koko XL


Kuvassa Standard-mallin t-paita, koko XL


Kuvassa Ladyfit-mallin t-paita, koko L

Kuvassa Standard-mallin t-paita, koko M

  


Kuvassa Standard-mallin t-paita, koko L


Tilaa omasi pian!